VERANTWOORD ZONNEN

Heerlijk ontspannen en snel resultaat op een verantwoorde wijze. Deze combinatie maakt van Suntime de meest professionele zonnestudio in de omgeving.

Naar aanleiding van een persoonlijke huidanalyse zullen wij een zonnekuur voor u samenstellen.
Het is mogelijk om een kuur te starten met een hoog UV-B gehalte met onze speciale pigmentopbouwende zonnebank, waarna u kunt overstappen op een zonnebank die weinig UV-B bevat, maar vooral UV-A. Hierdoor krijgt de huid in de eerste bestralingen een flinke prikkel om pigment en huidverdikking te vormen, waarna de volgende bestralingen met overwegend UV-A de bruining veel dieper maakt. De natuurlijke SPF ( Sun Protection Factor ) word dan groter, en de huid word beter bestand tegen UV straling. Dit geeft tevens een uitermate goede bescherming tegen de natuurlijke zon.

Tevens heeft het gebruik van ons professionele zonneapparatuur een aantal gunstige effecten op uw gezondheid. Behalve een mooie gezonde kleur bevordert het zonlicht de aanmaak van vitamine D3, dat van belang is voor een gezond bottenstelsel. Ook ondervinden veel mensen verlichting van spierpijn en reumatische klachten na een zonnekuur. Daarnaast zijn er aanwijzingen dat zonnebaden een gunstige werking heeft op de stofwisseling, de bloeddruk en het cholesterolgehalte. Verreweg het grootste effect lijken de zonnestralen te hebben op onze gemoedstoestand. We worden er vrolijker en energieker van en het is een prima middel tegen stress en vermoeidheid.

Wat ook erg belangrijk is voordat u een zonnebad neemt is het gebruik van een goede creme.
Ook voor uw lichaamsverzorging kunt u bij ons terecht. Ons assortiment bestaat uit verschillende producten voor alle soorten huidtypes. We vertellen u hier graag meer over tijdens een bezoek aan onze zonnestudio.