NIEUW! ERGOLINE PRESTIGE LIGHTBLUEVISION+

Exclusief bij Suntime! Light i.c.m. Blue vision Technologie

De nieuwe Ergoline Prestige LightBlueVision+ straalt innovatie, elegantie en prestatie uit!

Het compleet opnieuw ontworpen en helder verlichte interieur met intensievere prestaties, verbeterde huidverzorging en geavanceerde comfortvoorzieningen zoals Surround cooling plus, Beauty light led complete, Cinematic sound systeem en nog veel meer mooie opties nodigen u uit voor een zonervaring op het hoogste niveau!

Prijzenlijst

ERGOLINE PRESTIGE 1600

De Prestige serie van Ergoline staat voor de nieuwste technologieën, gepaard met innovatieve comfort uitvoering en een tijdloos design. Het nieuwe topmodel zet met het verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruiningstechnologie.

De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Nieuw is ook de Personal Sunstyle. Door het indrukken van een knop ontvangt je jouw persoonlijke gewenste kleur. De complete Wellness-faciliteiten, inclusief de gemakkelijk te bedienen Bluetooth-verbinding, bieden luxe op het hoogste niveau.

Prijzenlijst

ERGOLINE PRESTIGE 1400

De Ergoline Prestige 1400 is het vlaggenschip van de nieuwe luxe klasse van Ergoline. De indrukwekkende LED Light Show en het onovertroffen design boeit u al op het eerste gezicht.

De standaard volledig uitgeruste versie inclusief gesloten bruiningstunnel, Climatronic Plus, Aqua Fresh & Aroma en 3D Sound garanderen een ongeëvenaarde welzijnsbelevenis tijdens het zonnen. Met het nieuwe Control Center en NFC Connect brengt de Ergoline Prestige 1400 comfort en bediening op een nieuw niveau. Maar ook bij de bruiningsprestatie wordt met Intelligent Performance een nieuwe standaard gezet.

Prijzenlijst

ERGOLINE PRESTIGE 1100

De Prestige 1100 is het zonnebank model voor de ervaren zonnebank gebruiker. Deze zonnebank zorgt voor een intens bruine huid. De techniek die gebruikt wordt in deze Ergoline serie zorgt er voor dat uw gezicht perfect bruin wordt. Deze zonnebank zorgt ervoor dat u ontspannen kan bruinen.

Prijzenlijst

ERGOLINE 800 EXCELLENCE

De Ergoline 800 overtuigt als Twin Power-variant, uitgerust met Ultra Performance-gezichtsbruiners incl. 3 UV-B-spaghetti-lampen. Ook qua comfort is deze zonnebank toonaangevend.

De overzichtelijke cockpit met duidelijke symbolen maakt de bediening uiterst eenvoudig. Het ruim opgevatte Body Shape-ligvlak garandeert een ontspannen zon ervaring. Het 3D-Sound-systeem inclusief Voice Guide. De nekbruiners en de schouderbruiners zorgen voor een perfecte bruine teint van het gehele lichaam.

Prijzenlijst

ERGOLINE 575 BALANCE

De nieuwe Ergoline 575 Balance Hybrid Technologie staat voor een bijzonder zachte en aangename bruining. Dit wordt mogelijk gemaakt d.m.v. een combinatie van UV-licht met beauty light (collageen). Zo wordt met een verminderde UV-dosis een aangename en natuurlijke bruining bereikt.

Door de intelligente combinatie van UV-licht en Beauty Light vermindert de Hybrid Technology bijverschijnselen van de bruining. Het typische uitdrogen van de huid en de onaangename UV-geur behoren tot het verleden. Na een zonsessie onder de Ergoline 575 Balance voelt de huid zijdezacht aan. Voor een bijzonder aangename bruiningsbelevenis.

Prijzenlijst